HÖK

Letölthető dokumentumok:

TFK Rendkívüli Szociális Támogatás – Adatlap (2017/18/2)

Leadás: Kizárólag a HÖK irodában, fogadóidőben.

Leadási határidő: 2018. május 22. 12 óra (Határidő után leadott pályázatokat nem áll módunkban befogadni!)

 

Nyilatkozat önfenntartásról

TFK Tanulmányi Ösztöndíj összesítő (2017/18/1)

TFK HÖK alapszabálya

 

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kar Hallgatói Önkormányzatának Testülete a Kar hallgatóságának legfőbb érdekképviseleti csoportja, amely a különböző tanulmányi és szociális ösztöndíjakat, illetve szakmai ügyeket érintő feladatai mellett a Kar szabadidős rendezvényeinek megszervezéséért és a Hallgatóság képviseletéért felel.

Elérhetőségek:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Székhely: 1042 Budapest, Viola utca 2-4 B épület
Nagykőrösi Kabinet: 2750 Nagykőrös, Hősök tere 5.
Iroda: B épület 42 iroda
Facebook

 

A HÖK tagjai és a hallgatók mindennapjait segítő bizottságok:

TFK HÖK tagok
2017/2018 tanév
Tisztségek Elérhetőség
Csorba Nikolett HÖK Elnök, Szenátus, Kari tanács és EHÖK tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kövesi Balázs Alelnök, EHÖK delegált tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szűcs Réka Boglárka Gazdasági alelnök, EHÖK delegált tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vrbaski Anita Ösztöndíj Bizottság elnöke Budapesten Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Király Bettina Ösztöndíj Bizottsági tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Viktória Ráhel Ösztöndíj Bizottsági tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lovas Csenge Kulturális és Sport Bizottság elnöke Budapesten Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zsindely Ferenc Dominik Kulturális és Sport Bizottság tagja Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szakály Réka Kulturális és Sport Bizottság tagja Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gangel-Karácsony Cintia Kollégiumi Bizottság elnöke Budapesten Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hollanday Anett Kollégiumi Bizottság elnöke Budapesten Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Maár Dorottya Nagykőrösi Kabinet elnök Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ligeti Renáta Nagykőrösi Kabinet alelnök, Kari Tanács delegált tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bán Márton Nagykőrösi kabinet - Kulturális és Sport Bizottság Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lengyel Petra Nagykőrösi kabinet - Ösztöndíj Bizottság Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Seffer Valentina Nagykőrösi kabinet - Kollégiumi Bizottság Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csibi Mónika Jegyző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kecskés Máté Budapesti I. Évfolyamos Delegált Tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Gabriella Nagykőrösi I. Évfolyamos Delegált Tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Következő események


Összes esemény

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

Youtube