Anyanyelvi tanítási verseny Debrecenben

Idén 24. alkalommal adott otthont a pedagógusjelöltek országos anyanyelvi tanítási versenyének a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Magyar Nyelv és Irodalmi Tanszéke.

Szép eredmény A mi világunk pályázaton

A mi világunk címmel hirdetett pályázatot a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetének Többnyelvűségi Kutatóközpontja és az MTA NYTI NyelvEsély Szakmódszertani Kutatócsoport.

Meghívó Uwe Becker előadására

Kedves Kolléga!
Szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait, valamint az érdeklődő hallgatókat
Uwe Becker, a bochumi Evangéliumi Főiskola (Protestant University of Applied Sciences Rhineland - Westphalia - Lippe)szociáletika professzorának „A diakónia teológiai alapjai és a szociális munka kihívása” c. előadására.

Évzáró koncert

A Tanítóképző Főiskolai Kar budapesti képzéseinek kórusai 2019. május 16-án (csütörtökön), 18:00 órakor a Dunamelléki Református Egyházkerület Dísztermében (1092 Budapest, Ráday u. 28.) tartják tanévzáró koncertjüket.

A Kar oktatóját választották a 3SZ elnökévé

2019. május 27-én Bányai Emőke főiskolai tanárt, a Tanítóképző Főiskolai Kar Szociális Munka és Diakónia Intézet vezetőjét választotta elnökévé a Szociális Szakmai Szövetség, a 3 SZ.

Károli a TOP 10-ben

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás nyilvánosságra hozott jelentkezési statisztikái alapján Egyetemünk a 10. legnépszerűbb felsőoktatási intézmény az összes jelentkező számát tekintve!

Következő események


Összes esemény

Youtube

Napi biztatás

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont