2019/2020. tanévre felvett hallgatók részére

Szeretettel köszöntöm abból az alkalomból, hogy felvételt nyert az  ország egyik dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézményébe: a nagykőrösi tanítóképzőbe – hivatalos nevén a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karára – amely jelenleg hazánk egyik legrégibb, a rendszerváltás idején elsőként induló egyházi pedagógusképző intézménye.

Bízom benne, hogy az elkövetkezendő években Egyetemünk és Karunk a második otthonává válik, megismeri, és javára fordítja azokat a lehetőségeket, amelyeket intézményünk nyújtani tud.

Ahhoz, hogy Egyetemünk polgárává váljon, a tanévkezdéshez kapcsolódóan a beiratkozást is szükséges elvégezni. A beiratkozás folyamatát segíteni és lehetőségekhez képest egyszerűsíteni kívánjuk, ezért összegyűjtöttünk ezen a weboldalon néhány fontos és hasznos információt, amelyek a tanévkezdésig szükségesek lehetnek.

 

 

Remélem tájékoztatásunk mindazon kérdésekben hasznos és segítségére lesz majd, amelyek a beiratkozással és a felsőoktatási tanulmányainak megkezdésével kapcsolatosak.

Isten gazdag áldásával kísért eredményes, örömteli és gyümölcstermő időszakot kívánok Önnek a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán a Kar vezetői, oktatói és munkatársai nevében. Pál apostol szavaival zárom a köszöntést: „A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Az ilyenek ellen nincs törvény.” (Gal 5,22-23).

Üdvözlettel:
Dr. habil. Pap Ferenc
mb. dékán

Következő események


Összes esemény

Youtube

Napi biztatás

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont