2020/2021. tanévre felvett hallgatók részére

Szeretettel köszöntöm abból az alkalomból, hogy felvételt nyert az  ország egyik dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézményébe: a nagykőrösi tanítóképzőbe – hivatalos nevén a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karára – amely jelenleg hazánk egyik legrégibb, a rendszerváltás idején elsőként induló egyházi pedagógusképző intézménye.

Bízom benne, hogy az elkövetkezendő években Egyetemünk és Karunk a második otthonává válik, megismeri, és javára fordítja azokat a lehetőségeket, amelyeket intézményünk nyújtani tud.

Ahhoz, hogy Egyetemünk polgárává váljon, a tanévkezdéshez kapcsolódóan a beiratkozást is szükséges elvégezni. A beiratkozás folyamatát segíteni és lehetőségekhez képest egyszerűsíteni kívánjuk, ezért összegyűjtöttünk ezen a weboldalon néhány fontos és hasznos információt, amelyek a tanévkezdésig szükségesek lehetnek.

 

A budapesti tanévnyitó ünnepség 2020. szeptember 7-én (hétfőn) 10:00 órakor a Pozsonyi Úti Református Egyházközség Háladás Templomában (1133 Budapest, Pozsonyi út 58.) kerül megrendezésre. Önt, szüleit és hozzátartozóit az évnyitón szeretettel várjuk!
Kérjük, hogy szíveskedjenek legkésőbb 9:45-ig a helyszínre érkezni. 

A nagykőrösi tanévnyitó ünnepség 2020. szeptember 6-án (vasárnap) 10:00 órakor a Nagykőrösi Református Egyházközség Templomában (2750 Nagykőrös, Szolnoki utca 2.) kerül megrendezésre. Önt, szüleit és hozzátartozóit az évnyitón szeretettel várjuk!
Kérjük, hogy szíveskedjenek legkésőbb 9:45-ig a helyszínre érkezni.

A kecskeméti tanévnyitó ünnepség időpontját a későbbiekben tesszük közzé.

 

 

Remélem tájékoztatásunk mindazon kérdésekben hasznos és segítségére lesz majd, amelyek a beiratkozással és a felsőoktatási tanulmányainak megkezdésével kapcsolatosak.

Isten gazdag áldásával kísért eredményes, örömteli és gyümölcstermő időszakot kívánok Önnek a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán a Kar vezetői, oktatói és munkatársai nevében. Pál apostol szavaival zárom a köszöntést: „A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Az ilyenek ellen nincs törvény.” (Gal 5,22-23).

Üdvözlettel:
Dr. habil. Pap Ferenc
dékán

 

Következő események


Összes esemény

Youtube

Napi biztatás

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont