Gyakorlati és Továbbképzési Intézet

Intézetvezető

Dr. Váradi Ferenc főiskolai docens


Oktatók

Dr. Váradi Ferenc intézetvezető, főiskolai docens (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Szontagh Pál Iván főiskolai docens, a pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzési szak szakfelelőse (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Tolnai Ágnes egyetemi docens (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kovács-Veréb Lilla gyakorlati tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Bíró Anna gyakorlatvezető (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Majzik Ferencné gyakorlatvezető, mestertanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)


Intézeti adminisztráció

Kátai Jolán ügyintéző – Budapest (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Vargáné Biczó Rozália ügyintéző – Nagykőrös (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A Gyakorlati és Továbbképzési Intézet központi e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A Gyakorlati és Továbbképzési Intézet online felületének elérhetősége: https://tfk.kre.hu/oktatas/gyakorlati-kepzes/

 

Szakjaink

pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzési szak
pedagógus továbbképzések


Az Intézetről

A Gyakorlati és Továbbképzési Intézet jelen formájában 2019. október 1-én kezdte meg működését a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara szervezetében. Feladata elsősorban a Karon megvalósuló szakos képzések külső gyakorlati elemeinek megszervezése, támogatása. Megszervezi emellett az egyes pedagógus továbbképzéseket, és mindkét területen szakmódszertani-tudományos fejlesztő tevékenységet is megvalósít.

Következő események


Összes esemény

Youtube

Napi biztatás

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont