Kisgyermeknevelés a XXI. században – Konferencia

A KRE TFK „Kisgyermeknevelés a XXI. században” címmel tudományos és módszertani konferenciát rendez, elsősorban a csecsemő- és kisgyermeknevelő képzésben érintett felsőoktatási intézmények képviselői, valamint a bölcsődei gyakorló kisgyermeknevelő szakemberek számára.

Kossuth-díjban részesült Berkesi Sándor

Karunk oktatói és hallgatói közössége őszinte tisztelettel és szeretettel gratulál Berkesi Sándor Liszt-díjas karnagynak, akit március 15-én Kossuth-díjjal tüntettek ki a Parlamentben.

TFK Károli Közösségi Napok

2018. április 3-6. között kerül megrendezésre Egyetemünkön a Károli Közösségi Napok – Tavaszi Tréninghét, melynek ebben a félévben témája az „Etikai és etikett kérdések az oktatásban”.

Állami kitüntetéseket kaptak a KRE oktatói március 15. alkalmából

Áder János, Magyarország köztársasági elnökének megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett tevékenysége elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést adott át a Pesti Vigadóban Egyetemünk több oktatója számára:

Jelentkezzen szakirányú továbbképzéseinkre!

A TFK szakirányú továbbképzéseire még lehet jelentkezni!
A jelentkezési lap letölthető itt!
Az iskolai szociális munka szakirányú továbbképzési szak jelentkezési határideje: 2018. szeptember 10.

Következő események


Összes esemény

Youtube

Napi biztatás

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont