Karunkon 2006-tól államilag akkreditált óvodapedagógus (BA) szakra is lehet jelentkezni.

A nappali munkarenden egyszakos, illetve a református hittanoktató vagy kántor szakkal együtt párhuzamosan folyik a képzés, levelező munkarenden egyszakos formában. Mindkét munkarenden 6 féléves, 180 kredites alapképzés után kapnak a jelöltek diplomát.

Az óvodapedagógus mesterség, hivatás elmélyítése érdekében különös gondot fordítunk a személyközi, társaslelkületi kompetenciák fejlesztésére. Segítséget szeretnénk nyújtani a pedagógiai diagnosztizálás, a szakszerű képességfejlesztés metodikájának elsajátításához. A Bologna-rendszerű oktatásnak megfelelően mesterfokozatú (MA) szintű továbbtanulásra is lesz lehetőség.

A gyakorlati képzést református gyakorló óvodában és külső gyakorlóhelyeken végezhetik hallgatóink.

Nemzetközi kapcsolatok: Pedagógiai Intézetünk folyamatos szakmai kapcsolatot ápol holland (Ede, Utrecht, Gouda) főiskolákkal, amely együttműködés keretében évente néhány diákunk gyakorlati tapasztalatokat szerezhet külföldön, három hónapos ösztöndíjjal.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intézményünk jelenleg hatályos, valamint korábbi mintatantervei honlapunkról letölthetők. (Kattintson ide!)

Mindenkit szeretettel várunk a óvodapedagógus alapképzési szakon!

A jelentkezés módjáról az alábbi oldalon lehet tájékozódni: http://www.kre.hu/felveteli/ovodapedagogus-alapkepzesi-szak.php

Következő események


Összes esemény

Youtube

Napi biztatás

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont