Psallite énekverseny

Psallite énekverseny szólistáknak, kamarakórusoknak 2023. december 6-án Nagykőrösön. A verseny meghirdetője a Károli Junior Akadémia és a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara.

A Károli Junior Akadémia és a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara énekversenyt hirdet, amely a magyar egyházzenei értékek megőrzésére, az egyházi, illetve kollégiumi zenei hagyományok folytatására irányul. A versenyre gyülekezeti énekkel, egyházi népénekkel és zsoltárénekléssel lehet jelentkezni az alábbi kategóriákban:

I. szólóének
II. énekes kvartett (max. 4 fő)
III. kamarakórus (max. 12 fő)

A jelentkezők három szabadon választott gyülekezeti éneket vagy egyházi népéneket vagy zsoltáréneket énekelhetnek szólóének vagy énekes kvartett vagy kamarakórus felállásban. A versenyben részt vehet valamennyi magyarországi és határon túli egyházi fenntartású magyar középfokú köznevelési intézmény nappali munkarendű tanulója.

A felkészítő kollégák az Egyetem honlapján elérhető regisztrációs felületen jelezhetik az iskola részvételi szándékát 2023. október 30-ig. A verseny részletes ismertetése a mellékelt versenykiírásban olvasható, valamint az Egyetem honlapján: https://pk.kre.hu/index.php/esemenyek/psallite-enekverseny

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont